ShAA's Vision og Strategi
Det er ShAA’s vision at kunne medvirke til indsats for de mest udsatte og  marginaliserede børn og unge i 3.verden. Samt i den udstrækning vi formår, at medvirke til at sætte fokus på de voksne, der til trods selv at være i en udsat situation påtager sig et ansvar for forældreløse og marginaliserede  børn og unge. Der er millioner af forældreløse, forladte og udsatte børn og unge, der er overladt til at slås for blot at få noget at spise eller et sted at overnatte.

Det er ShAA’s strategi aktivt at medvirke til at disse børn og unge ikke bliver overset eller glemt i bekæmpelsen af fattigdom i dansk udviklingsbistand. Og sætte fokus på de millioner af bedstemødre, der påtager sig ansvar for børnebørn og forældreløse børn og unge til trods for at de selv ikke har meget at eksistere for.

ShAA’s værdigrundlag

Derved er det blevet et element i ShAA’s værdigrundlag at støtte en lille gruppe bedstemødre og deres familier i Osu (Accra) således deres muligheder for at sikre deres børnebørn og andre børn de har tage til sig, får uddannelse og arbejde. Det er derfor et væsentlig ellement for ShAA at sætte fokus på dansk udviklingsbistand inddrager de ældre generationer, der påtager sig ansvar og rolle som opdrager for forældreløse og udsatte børn og unge i 3.verden.

 

Vedtaget på Landsgeneral forsamling 2013